Inschrijven

INFO

VBSH / inschrijven

JE BENT WELKOM!


Voor onze kleuters kan je een keuze maken uit drie vestigingen: Kerkstraat, Stationsstraat, Woubrechtegem. In de Kerkstraat is onze hoofdafdeling. Daar hebben de kleuters een afzonderlijk gebouw en speelruimte en een aparte speelplaats met speeltuin.


In onze wijkafdelingen (Stationsstraat en Woubrechtegem) bieden we onze kleuters een groene en rustige omgeving aan. De kleinschaligheid van onze wijkafdelingen wordt door vele ouders als troef omschreven.
De kleuterleidsters van de drie vestigingen werken nauw samen zodat we een zelfde werking garanderen.

Je kind leert in de klas sociale vaardigheden, raakt er vertrouwd met taal en doet al spelend ervaring op.. De kleuterjuf bereidt je kind systematisch voor op het lager onderwijs.
6-jarigen kunnen in het lager onderwijs starten als ze in het voorafgaande schooljaar minstens 250 halve dagen aanwezig waren in het Nederlandstalige kleuteronderwijs..

Informatiefolder voor
vluchtelingen uit Oekraïne.


KLASOPENDEUR

zaterdag 19 november
zaterdag 11 maart
telkens van 10.00 tot 12.00 uur
in onze 3 kleuterafdelingen:
Kerkstraat - Station -
Woubrechtegem

BEZOEK OOK:

In juli
en augustus
organiseren we 
aparte
inschrijvings-
momenten!

 

Inschrijven?
Welkom!

Bel ons:
053 62 36 98 

 

Speciaal voor onze nieuwe kleuters!

Wil je samen met je peuter geheel vrijblijvend eens een kijkje nemen in onze kleuterschool? Je bent welkom op onze kennismakingsmomenten. Je kan terecht in onze 3 vestigingen: Kerkstraat, Stationsstraat en Woubrechtegem.

Deelnemen aan onze kennismakingsmomenten? Ten gevolgde van de coronamaatregelen vragen we je per mail vooraf in te schrijven als je deelneemt aan de kennismakingmomenten. Je krijgt een bevestiging per kerende met een tijdslot.  Zo kunnen we apart ontvangen en blijft het veilig.


Inschrijven?

Wil je je kind laten inschrijven? Dat kan tijdens de kennismakingsdag in één van onze vestigingen of na een telefoontje op 053 62 36 98. Wij maken dan graag de nodige tijd vrij om met jou een gesprek te hebben in onze school. Je vindt het secretariaat in onze hoofdschool: Kerkstraat 12.


Instapdata 2022-2023

Wordt je kind 2,5 jaar op een instapdatum, dan mag het al vanaf die dag naar de school. Voor kinderen van 3 jaar en ouder gelden de instapdata niet. Zij kunnen op elke schooldag instappen in de kleuterklas.


1 september 2022
7 november 2022
9 januari 2023
1 februari 2023
27 februari 2023
17 april 2023
22 mei 2023

EERSTVOLGENDE

INSTAPDATUM
VOOR KLEUTERS


MAANDAG

9

JANUARI

WELKOM